Lakens en Kleuren
Zie hier de lakens en mogelijke kleuren gebruikt bij GePe-Biljarts

Carambole en Golfbiljart

Voor carambole en golfbiljart gebruik ik standaard Simonis 300 rapide. Op aanvraag kan er ook synthetisch laken gelegd worden.

Simonis 300 Rapide is in verschillende kleuren te krijgen, maar informeer altijd eerst even of een kleur beschikbaar is. Blue-Green is de kleur die standaard gelegd wordt en dus ook altijd op rol beschikbaar is.

Iwan Simonis 300 kleurentabel | GePe-Biljarts

Pool biljart

Voor poolbiljart leg ik standaard Simonis 760 in de kleuren Yellow-Green of Tournament Blue. Andere kleuren zijn niet altijd gemakkelijk te krijgen bij Simonis, waardoor voor speciale aanvragen vaak Gorina Tournament 2000 laken gebruikt wordt. Dit laken is van vergelijkbare kwaliteit als het laken van Simonis.

Hieronder vind je een overzicht van Simonis kleuren die bestaan, maar informeer steeds om zeker te zijn dat de gewenste kleur ook daadwerkelijk beschikbaar is.

Iwan Simonis 760 en 860 kleurentabel | GePe-Biljarts

Snooker

Voor snookers gebruik ik standaard Strachan 6811 Tournament 30oz. Op aanvraag kan er ook gekozen worden om heinsworth laken te leggen.

Indine er op snooker een andere kleur dan groen gewenst is is dit mogelijk door te kiezen voor Heinsworth Smart laken. Hieronder een overzicht van bestaande kleuren.

Heinsworth Smart kleurentabel | GePe-Biljarts

Zelf verhuizen van een snookertafel
Alles wat je moet weten voor het demonteren en verhuizen van een snookertafel