Ontspanning op Kantoor

Een Biljarttafel voor Werknemers

Werknemers zijn de motor van elk bedrijf. Hun welzijn en productiviteit zijn nauw met elkaar verbonden. Een eenvoudige, maar vaak verwaarloosde manier om beide te bevorderen, is door ontspanning op kantoor aan te moedigen. Laten we eens kijken naar de voordelen van het hebben van een biljarttafel op de werkplek.

Voordelen van een Biljarttafel op Kantoor

Stressvermindering

Werkgerelateerde stress is een veelvoorkomend probleem. Een potje biljart kan fungeren als een uitlaatklep voor stress. Even ontspannen, de keu hanteren en je concentratie verleggen, helpt medewerkers om met een heldere geest weer aan de slag te gaan.

Productiviteit Verhogen

Verrassend genoeg kan het nemen van pauzes voor biljart de algehele productiviteit verhogen. Korte pauzes stellen medewerkers in staat om op te laden en met hernieuwde energie terug te keren naar hun taken.

Creativiteit en Teamopbouw

Biljart stimuleert creativiteit. Het spel vereist strategisch denken en probleemoplossing. Bovendien bevordert samen spelen kameraadschap en teambuilding. Het versterkt de band tussen collega's.

Werk-Privébalans Verbeteren

Het aanmoedigen van ontspanning op kantoor stuurt de boodschap dat welzijn belangrijk is. Medewerkers zullen eerder geneigd zijn om bij een bedrijf te blijven dat hun werk-privébalans waardeert.


Benieuwd naar de mogelijkheden voor een biljarttafel op jouw werkplek?

Neem contact op met GePE Biljarts voor meer informatie en ontdek hoe je jouw kantooromgeving nog aantrekkelijker kunt maken!


Neem vrijblijvend contact op


 

Gert aan het werk tijdens het vernieuwen van een snookerlaken op een klein model snooker

Herstofferen van alle Biljart-, Pool- en Snookertafels

Is uw biljartlaken aan vervanging toe? Bij GePe-Biljarts ben je aan het juiste adres. Zowel voor het stofferen van biljart, snooker en poolbiljart kun je bij mij terecht. U kunt er niet enkel op rekenen dat de doek vakkundig gelegd is, ook is de gebruikte doek steeds van professionele kwaliteit.

Voorzien van nieuwe stelpoten op een antieke carambole tafel

Herstellingen

Ik voer verscheidene herstellingen uit aan biljarts, gaande van barsten of gaten in de leisteen, verduurde bandenrubbers, defecte verwarmingselementen tot zelfs afgebroken stukken lei.
Neem zeker vrijblijvend contact met me op, ik sta je graag bij met het nodige advies.  

Montage van een klassiek model pooltafel. Opleggen van de leiplaten.

(de)Montage

Ik kom je graag helpen bij het monteren en terug afstellen van uw nieuw aangekochte of verhuisde biljarttafel. Voor tips voor demontage of de verhuis van uw biljart kun je me altijd contacteren 

De man achter GePe-Biljarts

Gert Pellin

Ik heb het vak in 2007 geleerd bij Rus Tony Activities, één van de marktleiders voor caféspelen in België.

In 2012 heeft GePe-Biljarts het leven gezien.  Als zelfstandig stoffeerder werk ik nu voor particulieren, biljart-hallen als ondernemingen. Enkele bedrijven waarmee ik samenwerk zijn Rus Tony ActivitiesTom en Rudi en Belomax.

Om mijn skills extra op punt te stellen ben ik in 2015 mijn diploma als professioneel meubelstoffeerder gehaald.

Contact Opnemen

Gert poseert naast de Buffalo pooltafel die hij geinstalleerd heeft met een nieuw Simonis 760 Tournament Blue laken
Meer dan 15 jaar ervarig  Op mijn 19de beklede ik reeds biljarts voor Rus Tony. Ondertussen ben ik 10 jaar werkzaam als zelfstandige en heb ik meer dan 15 jaar ervaring.

Meer dan 15 jaar ervarig

Op mijn 19de beklede ik reeds biljarts voor Rus Tony. Ondertussen ben ik 10 jaar werkzaam als zelfstandige en heb ik meer dan 15 jaar ervaring.

 Gediplomeerd Stoffeerder  Met reeds verschillende jaren ervaring besloot ik om na mijn uren mijn diploma voor algemeen meubelstoffeerder te halen.

Gediplomeerd Stoffeerder

Met reeds verschillende jaren ervaring besloot ik om na mijn uren mijn diploma voor algemeen meubelstoffeerder te halen. 

 Onafhankelijk  Ik geef graag advies bij de aankoop van een nieuwe of 2dehands biljarttafel. Ik garandeer eerlijk en kwalitatief advies, omdat ik geen verbintenis met merken of één bepaalde importeur heb. De enige merken die ik niet wil aanbieden zijn de merken waarvan ik weet dat ze niet voldoen aan de minimum kwaliteit.

Onafhankelijk

Ik geef graag advies bij de aankoop van een nieuwe of 2dehands biljarttafel. Ik garandeer eerlijk en kwalitatief advies, omdat ik geen verbintenis met merken of één bepaalde importeur heb. De enige merken die ik niet wil aanbieden zijn de merken waarvan ik weet dat ze niet voldoen aan de minimum kwaliteit.