Herstoffering Carambole Biljart

Op zoek naar een expert voor uw biljartlaken te vervangen?  

Bij GePe-Biljarts begrijpen we het belang van een perfect liggend biljart laken voor de optimale speelervaring. Daarom ben ik toegewijd aan het leveren van topkwaliteit biljartlakens en diensten. Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche, gecombineerd met de expertise als gecertificeerd meubelstoffeerder, garandeer ik een onberispelijke installatie.

$ carambole biljarts voorzien van een nieuw Simonis 300 rapide laken

Kies voor GePe-Biljarts voor een vlekkeloze service en producten van topkwaliteit. Bezoek onze website, ontdek mijn diensten, en neem de stap naar een vernieuwde biljarttafel die uw spel naar een hoger niveau tilt. Met GePe-Biljarts is uw biljarttapijt in professionele handen.


Neem vrijblijvend contact op


 

Gert aan het werk tijdens het vernieuwen van een snookerlaken op een klein model snooker

Herstofferen van alle Biljart-, Pool- en Snookertafels

Is uw biljartlaken aan vervanging toe? Bij GePe-Biljarts ben je aan het juiste adres. Zowel voor het stofferen van biljart, snooker en poolbiljart kun je bij mij terecht. U kunt er niet enkel op rekenen dat de doek vakkundig gelegd is, ook is de gebruikte doek steeds van professionele kwaliteit.

Voorzien van nieuwe stelpoten op een antieke carambole tafel

Herstellingen

Ik voer verscheidene herstellingen uit aan biljarts, gaande van barsten of gaten in de leisteen, verduurde bandenrubbers, defecte verwarmingselementen tot zelfs afgebroken stukken lei.
Neem zeker vrijblijvend contact met me op, ik sta je graag bij met het nodige advies.  

Montage van een klassiek model pooltafel. Opleggen van de leiplaten.

(de)Montage

Ik kom je graag helpen bij het monteren en terug afstellen van uw nieuw aangekochte of verhuisde biljarttafel. Voor tips voor demontage of de verhuis van uw biljart kun je me altijd contacteren 

De man achter GePe-Biljarts

Gert Pellin

Ik heb het vak in 2007 geleerd bij Rus Tony Activities, één van de marktleiders voor caféspelen in België.

In 2012 heeft GePe-Biljarts het leven gezien.  Als zelfstandig stoffeerder werk ik nu voor particulieren, biljart-hallen als ondernemingen. Enkele bedrijven waarmee ik samenwerk zijn Rus Tony Activities, Tom en Rudi en Belomax.

Om mijn skills extra op punt te stellen ben ik in 2015 mijn diploma als professioneel meubelstoffeerder gehaald.

Contact Opnemen

Gert poseert naast de Buffalo pooltafel die hij geinstalleerd heeft met een nieuw Simonis 760 Tournament Blue laken
Meer dan 15 jaar ervarig  Op mijn 19de beklede ik reeds biljarts voor Rus Tony. Ondertussen ben ik 10 jaar werkzaam als zelfstandige en heb ik meer dan 15 jaar ervaring.

Meer dan 15 jaar ervarig

Op mijn 19de beklede ik reeds biljarts voor Rus Tony. Ondertussen ben ik 10 jaar werkzaam als zelfstandige en heb ik meer dan 15 jaar ervaring.

 Gediplomeerd Stoffeerder  Met reeds verschillende jaren ervaring besloot ik om na mijn uren mijn diploma voor algemeen meubelstoffeerder te halen.

Gediplomeerd Stoffeerder

Met reeds verschillende jaren ervaring besloot ik om na mijn uren mijn diploma voor algemeen meubelstoffeerder te halen. 

 Onafhankelijk  Ik geef graag advies bij de aankoop van een nieuwe of 2dehands biljarttafel. Ik garandeer eerlijk en kwalitatief advies, omdat ik geen verbintenis met merken of één bepaalde importeur heb. De enige merken die ik niet wil aanbieden zijn de merken waarvan ik weet dat ze niet voldoen aan de minimum kwaliteit.

Onafhankelijk

Ik geef graag advies bij de aankoop van een nieuwe of 2dehands biljarttafel. Ik garandeer eerlijk en kwalitatief advies, omdat ik geen verbintenis met merken of één bepaalde importeur heb. De enige merken die ik niet wil aanbieden zijn de merken waarvan ik weet dat ze niet voldoen aan de minimum kwaliteit.